Juhlahumua kesänäyttelyissä

Kesän aikana vietimme kennelimme 20-vuotisjuhlaa Tuusulan näyttelyssä kesäkuun lopulla. Kesän näyttelykausi avattiin kuitenkin jo Haminassa 11.-12.5. Lauantaina pbgv Humisevan Harjun You Rock My World oli paras narttu 3. Sunnuntaina kk. kääpiömäyräkoira HH Una Noche Mas, ”Asta”, paras narttu 2, sertin ja vara-cacibin kera. Astalla meni hienosti myös Kotkan näyttelyssä 15.6., Asta oli paras narttu ja VSP ja sai sertin ja CACIBin.

Tuusulassa juhlittiin isommalla porukalla, mukana oli lauantaina 10 mäyräkoiraa ja sunnuntaina 6 petitiä perheineen. Karkeakarvaisissa kääpiömäyräkoirissa Asta keräsi jälleen palkinnot, Asta oli VSP sertin kera.

HH Una Noche Mas Tuusula

Humisevan Harjun Una Noche Mas Tuusulassa yllään uusi, upea näyttelyhihna. Showstopper Leads valitsi kennelimme sponsoroitujen tiimiensä joukkoon. Nyt koirillamme on entistä enemmän säihkettä kehässä!

Karkeakarvaisissa mäyräkoirissa 9-vuotias Humisevan Harjun Oscar vei urosten voiton ja oli samalla myös rodun paras veteraani.

HH Oscar VSP ROPvet

Humisevan Harjun Oscar. Kuva: Ann-Marie Uutela

Arvostelun jälkeen oli aikaa mukavaan yhdessä oloon, juhlakakulla herkutteluun sekä perhekuvien ottamiseen. Päivän parhaiten menestyneet Humisevan Harjun-koirat palkittiin ja lisäksi kaikki osallistujat saivat oman lahjansa.

Mäyräkoirakakku

Sunnuntaina oli vuorossa petitien näyttelypäivä. Humisevan Harjun koirista parhaiten menestyi FI MVA JV-09 PMJV-09 Humisevan Harjun Ferrari, joka oli paras uros 2. Humisevan Harjun You’re the One oli avoimen luokan voittaja SA:n kera.

Pbgv kasvattajaryhmä

Humisevan Harjun kasvattajaryhmä: HH You Rock My World, HH Immortelle, HH You’re the One ja HH Ferrari. Kuva: Ann-Marie Uutela.

Arvostelun jälkeen vietettii aikaa yhdessä kahvin ja kakun merkeissä.

20v kakku

Osallistujat ja päivän parhaat palkittiin.

Lahjat kasvateille

Haluamme kiittää 20-vuotisjuhlaamme tukeneita sponsoreita:

Royal Canin

Golden Eagle

Peten Koiratarvike

Tmi Kupintekijä Tiina Sundgren

Kymenlaakson Agrimarket Oy

Kiitos vielä myös kaikille juhlapäiväämme osallistuneille kasvateille perheineen, ihanille handlereillemme sekä mukana olleille ystäville.

Loppukesästä osallistuttiin vielä Joensuun näyttelyviikonloppuun 10.-11.8. HH Una Noche Mas, ”Asta”, jatkoi hienoa uraansa: lauantaina paras narttu ja VSP sertin ja CACIBin kera, sunnuntaina paras narttu 2, sert ja vara-CACIB.

Kouvolassa 18.8. Asta oli jälleen paras narttu 2, tällä kertaa vara-sertin kera. Astan äiti, 10-vuotias Freckle-Face Noela oli rodun paras veteraani. Samoin 11-vuotias pbgv Chouan Dressy Bessy.

Viimeisin kesän näyttelyuutinen on Tervakoskelta 25.8., missä pbgv Humisevan Harjun You’re the One oli rodun paras, sai sertin ja CACIBin ja valioitui. Onnittelut uudelle valiolle!

Nyt kesänäyttelykausi alkaa siis olla päätöksessä. Syksyllä varmasti kuitenkin luvassa vielä uusia kisoja Humisevan Harjun koirille!