Näyttelyuutisia 2009-2008

PDF Print E-mail

Joensuu 15.8. ja 16.8.2009 KV

Humisevan Harjun mäyräkoirilla oli hieno viikonloppu Joensuussa. Lauantaina tuomarina oli Kristiina Ahlberg ja sunnuntaina Markku Mähönen.
Lauantaina Humisevan Harjun Honey Honey oli paras narttu ja sai viimeisen sertifikaattinsa. Honey oli myös rodun paras ja mäyräkoiraryhmässä RYP-4. 10-vuotias HH Diiva palkittiin veteraaniluokassa laatumaininnalla erinomainen ja se oli hienosti paras narttu 2 sekä rodun paras veteraani. HH Heartbreaker voitti käyttöluokan laatumaininnalla erinomainen ja oli paras narttu 4.

Sunnuntaina Honey oli jälleen paras narttu ja rodun paras cacibin kera sekä mäyräkoirassa RYP-3. HH Diiva palkittiin laatumaininnalla erittäin hyvä.

 

PDF Print E-mail

Mäntyharju 8.8.2009

Humisevan Harjun Honey Honey oli rodun paras sertin kera.

Karkeakarvaisilla mäyräkoirilla oli tuomarina Paula Rekiranta. Humisevan Harjun Honey Honey kilpaili avoimessa luokassa ja se palkittiin laatumaininnalla erinomainen. Honey oli paras narttu sertifikaatin kera ja rodun paras sekä mäyräkoiraryhmän RYP-3.

 

HH Diiva palkittiin erinomaisella veteraaniluokassa ja se oli paras narttu 3 sekä ROP-veteraani.

PDF Print E-mail

 

Iisalmi 1.8.2009, tuomari: Pekka Teini

Pbgv Humisevan Harjun Noir et Blanc oli rodun paras cacibin kera.

”Viivi”, palkittiin valioluokassa laatumaininnalla erinomainen. Viivi oli paras narttu ja rodun paras cacibin kera.

PDF Print E-mail

Mikkeli 25.-26.7.2009

Lauantaina kehässä olivat mäyräkoirat, tuomarina Tapani Pukkila.

Humisevan Harjun Harvest Moon ja HH Oscar urosten avoimessa luokassa palkittiin laatumaininnalla erittäin hyvä. Nartuissa Honey Honey avoimessa luokassa ja Diiva veteraaniluokassa palkittiin laatumaininnalla erinomainen ja Diiva oli rodun paras veteraani. Esitimme myös kasvattajaryhmän, joka tuli toiseksi kunniapalkinnon kera.

 

Sunnuntaina oli bassettien vuoro ja ne arvosteli Ricky Lochs-Loman . Humisevan Harjun Douce France oli ensimmäistä kertaa virallisessa näyttelyssä ja se palkittiin junioriluokassa laatumaininnalla erittäin hyvä. Chouan Dressy Bessy palkittiin laatumaininnalla erinomainen ja se oli paras narttu 4.

PDF Print E-mail

Tuusula 4.7.2009

Pbgv Humisevan Harjun Faith kilpaili junioriluokassa tuloksella laatuarvostelu erinomainen, paras narttu 2 ja vara-sert. Tuomarina toimi Dianne Tyssen.

PDF Print E-mail

Tallinna 6.-7.6.2009

Kkn HH Georgia, ”Miina”, osallistui Tallinnassa kansainväliseen näyttelyyn sekä mäyräkoirien erikoisnäyttelyyn.

Lauantaina Miina palkittiin laatuarvosanalla erittäin hyvä ja se voitti oman luokkansa.

Sunnuntaina erikoisnäyttelyssä Miina palkittiin erinomaisella ja se oli hienosti paras narttu 2.

PDF Print E-mail

Lappeenranta 21.5.2009, tuomari: Päivi Eerola

HH Diiva kilpaili veteraaniluokassa ja oli rodun paras veteraani sekä paras narttu 3.

Hamina 16.-17.5.2009 PDF Print E-mail

Hamina 16.-17.5.2009

Pbgv Humisevan Harjun Immortellesta tuli Suomen Muotovalio, FI MVA.

Tuomareina sekä petiteillä että mäyräkoirilla oli Hassi Assenmacher-Feyel Saksasta.
Lauantaina olivat vuorossa mäyräkoirat ja HH Diiva oli paras narttu 3 ja rodun paras veteraani.

Sunnuntaina Humisevan Harjun petitit menestyivät hienosti. Pentuluokassa HH Desert Rose, ”Taro”, palkittiin kunniapalkinnolla ja se oli rodun paras pentu. Mimi-sisko, HH Douce France, oli kilpailuluokassa toinen.

HH Ferrari, ”Kimi”, oli ensimmäistä kertaa näyttelyssä virallisessa luokassa. Kimi palkittiin junioriluokassa laatuarvosanalla erinomainen ja se oli toiseksi paras uros vara-sertin kera.

 

HH Ferrari, kuva: Sarianna Junnila

HH Ferrari, kuva: Sarianna Junnila

Nartuissa avoimessa luokassa kilpaili HH Immortelle, ”Impi”, joka sai siis kolmannen sertinsä ja valioitui. Impi voitti avoimen luokan ja oli toiseksi paras narttu.

Immortelle valio, kuva: Sarianna Junnila

Immortelle valio, kuva: Sarianna Junnila

Valioluokassa kilpailivat Chouan Dressy Bessy ja HH Vie En Rose, ”Roosa”, molemmat palkittiin erinomaisella. Bessy oli paras narttu 3 ja Roosa PN 4.

HH Vie En Rose, kuva: Sarianna Junnila

HH Vie En Rose, kuva: Sarianna Junnila

Sydämelliset onnittelut Impille ja Sariannalle valioitumisesta ja kiitokset ihanille handlereillemme Suville, Emmalle ja Hildelle.

PDF Print E-mail

Hollola 1.5.2009, tuomari: Harri Lehkonen

Pbgv Humisevan Harjun Immortelle oli rodun paras ja sai toisen sertinsä.

PDF Print E-mail

Lappeenranta 11.4.2009 KV

Karkeakarvaisilla mäyräkoirilla tuomarina oli Tino Pehar Kroatiasta. Nuorten luokassa kilpailivat HH Georgia ja HH Honey Honey. Molemmat palkittiin laatuarvosanalla erinomainen. Honey Honey sijoittui luokassa toiseksi ja Georgia kolmanneksi. ”Honey” sijoittui paras narttu-kehässä neljänneksi.

HH Diiva voitti veteraaniluokan laatuarvosanalla erinomainen. Diiva voitti nartut ja oli vastakkaisen sukupuolen paras sekä rodun paras veteraani. Ryhmäkilpailuissa tuomari Marja Talvitie valitsi Diivan näyttelyn toiseksi kauneimmaksi veteraaniksi (BIS2). Kiitos myös upealle handlerillemme, Hildelle, hienosta päivästä!

Lpr ROP ja VSP, kuva: Tommi Berg 2009

Lpr ROP ja VSP, kuva: Tommi Berg 2009

 

PDF Print E-mail

Helsingin pentunäyttely 4.4.2009

Kasvattimme menestyivät pentunäyttelyssä.

Pentunäyttelyssä tuomareina petiteillä oli Matti Luoso ja mäyräkoirilla Jetta Tchokkinen. Petiteissä kasvateistamme kilpaili 5-7 kk narttujen sarjassa HH Desert Rose, ”Taro”, ja HH Douce France, ”Mimi”. 7-9 kk vanhojen pentujen sarjassa kilpailivat HH Ferrari ”Kimi” ja HH Faith ”Fanny”.

HH Ferrari oli paras uros kunniapalkinnon kera ja se oli myös rodun paras pentu. HH Faith palkittiin kunniapalkinnolla ja valittiin parhaaksi nartuksi sekä VSP-pennuksi. HH Douce France voitti baby-luokan, sai kunniapalkinnon ja oli toiseksi paras narttupentu. Desert Rose sijoittui baby-luokassa toiseksi.

HH Faith Kuva: Sarianna Junnila

HH Faith Kuva: Sarianna Junnila
HH Ferrari, Kuva: Sarianna Junnila

HH Ferrari, Kuva: Sarianna Junnila
Kimi arvosteltavana, Kuva: Pentti Walkama

Kimi arvosteltavana, Kuva: Pentti Walkama

Lisäksi esitimme kasvattaja ryhmän, joka palkittiin kunniapalkinnolla ja oli rodun paras kasvattajaryhmä. Kiitokset kaikille kasvattien omistajille sekä esittäjille hienosta päivästä!

Kasvattajaryhmä PuppyExpo, kuva: Pentti Walkama

Kasvattajaryhmä PuppyExpo, kuva: Pentti Walkama

Karkeakarvaisissa kääpiömäyräkoirissa kilpailivat HH Echo ”Eppu” ja HH Eleganza ”Ganza”. Echo oli toiseksi paras uros ja sai kunniapalkinnon. Eleganza oli ensimmäinen luokassaan.

HH Echo kuva: Sarianna Junnila

HH Echo, kuva: Sarianna Junnila
HH Eleganza, kuva: Sarianna Junnila

HH Eleganza, kuva: Sarianna Junnila
PDF Print E-mail

Rauma 21.2.2009, tuomari: Ligita Zake.

Humisevan Harjun Favorite, ”Sani”, kilpaili pentuluokassa. Sani palkittiin kunniapalkinnolla ja se oli rodun paras pentu.

Sani palkittiin kunniapalkinnolla ja se oli rodun paras pentu.

 

HH Favorite Raumalla

HH Favorite Raumalla
PDF Print E-mail

Helsingin pentunäyttely 7.12.2008

Veeran (Humisevan Harjun Lahja) pennuista neljä sisarusta osallistui Helsingin pentunäyttelyyn juuri 5 kuukautta täytettyään. Tuomarina petiteillä oli Tuula Savolainen. Humisevan Harjun Ferrari, ”Kimi” oli paras urospentu kunniapalkinnon kera ja se oli myös rodun paras pentu. Nartuissa sisaruksista voiton vei Humisevan Harjun Faith, ”Fanny”. HH Formidable, ”Frida” tuli toiseksi ja HH Favorite ”Sani” kolmanneksi. Kaikki kolme palkittiin myös kunniapalkinnolla. Humisevan Harjun kasvattajaryhmä palkittiin rodun parhaana kasvattajaryhmän kunniapalkinnon kera.

Image

ROP Humisevan Harjun Ferrari ja VSP Humisevan Harjun Faith

Iltapäivän ryhmäkilpailuissa HH Ferrari sijoittui ajavien koirien ryhmässä rotunsa parhaista pennuista hienosti toiseksi. Faith-sisko kilpaili vastakkaisten sukupuolten parhaiden sarjassa ja voitti ajavien koirien vsp-ryhmäkilpailun. Faith oli hienosti vsp-koirista koko näyttelyn neljänneksi kaunein, BIS 4!

Onnittelut kaikille sisaruksille ja heidän omistajilleen!!

 

PDF Print E-mail

Hyvinkää 20.9.2008

Humisevan Harjun koirilla oli taas upea näyttelypäivä Hyvinkäällä! Karkeakarvaisilla mäyräkoirilla tuomarina oli Juha Lehtinen ja petiteillä Ligita Zake.
HH Immortelle

Junioriluokassa kilpaillut Humisevan Harjun Honey Honey yllätti meidät viemällä voiton nartuissa. Honey sai ensimmäisen sertinsä ja oli vastakkaisen sukupuolen paras (VSP). HH Diiva oli paras narttu 3 ja rodun paras-veteraani.

HH Honey Honey

HH Honey Honey. Kuva: Sarianna Junnila 2008
HH Diiva

HH Diiva. Kuva: Sarianna Junnila 2008

Uroksissa Honeyn veli Hammer to Fall, ”Napoleon”, palkittiin junioriluokassa laatuarvostelulla erittäin hyvä ja HH Oscar, ”Arttu”, avoimessa luokassa erinomaisella.

HH Hammer to Fall

HH Hammer to Fall. Kuva: Sarianna Junnila 2008
HH Oscar

HH Oscar.Kuva: Sarianna Junnila 2008

Humisevan Harjun kasvattajaryhmä palkittiin kunniapalkinnolla. Päivän kruunasi kasvattajaryhmämme valinta loppukilpailussa ryhmänäyttelyn (4/6&5) kauneimmaksi, BIS1-kasvattajaryhmäksi!! BIS-kasvattajaryhmän valitsi Ligita Zake.

BIS1 kasvattajaryhmässä kuvassa vasemmalta Humisevan Harjun Oscar, Hammer to Fall, Honey Honey ja Diiva.

BIS1 kasvattajaryhmässä kuvassa vasemmalta Humisevan Harjun Oscar, Hammer to Fall, Honey Honey ja Diiva.

pbgv HH Immortelle palkittiin junioriluokassa erinomaisella ja oli PN3 varasertillä.

HH Immortelle

HH Immortelle. Kuva: Sarianna Junnila

 

PDF Print E-mail

Hollola 1.5.2008, tuomari: Harry Tast

Pbgv Humisevan Harjun Immortelle, ”Impi” palkittiin junioriluokassa laatuarvostelulla erinomainen. Impi oli paras narttu, sai ensimmäisen sertinsä ja oli rotunsa paras.

PDF Print E-mail

Kouvola 16.8.2008, tuomari: Massimiliano Mannucci, Italia

Humisevan Harjun kennelin koirilla oli menestyksekäs näyttelypäivä sateisessa Kouvolassa.

Pbgv Chouan Dressy Bessy oli paras narttu ja rotunsa paras (ROP).
Kku Humisevan Harjun Oscar, ”Arttu” oli karkeakarvaisten mäyräkoirien ROP ja sai viimeisen sertinsä. Kkn Humisevan Harjun Heartbreaker, ”Heta”, kilpaili junioriluokassa ja oli hienosti ensimmäisessä näyttelyssään paras narttu. Heta sai siis ensimmäisen sertinsä ja oli VSP. Honey-sisko palkittiin tänään laatuarvosanalla erittäin hyvä. Diiva kilpaili jälleen veteraaniluokassa tutulla draivilla ja oli paras narttu 2 sekä ROP-veteraani.

Image

ROP Humisevan Harjun Oscar ja VSP Humisevan Harjun Heartbraker

Humisevan Harjun kennelin kasvattajaluokka (HH Oscar, Heartbreaker, Honey Honey ja Diiva) palkittiin kunniapalkinnolla ja se oli rodun paras kasvattajaryhmä. Tuomarin arvostelu kasvattajaryhmästä:
Nice homogen group. Good coats. Overall good quality of movements. Nice impressive type. All well handled.

Image

ROP-kasvattajaryhmä: kuvassa vasemmalta Humisevan Harjun Diiva, Honey Honey, Heartbreaker ja Oscar.

Kiitokset vielä loistaville handlereille!

Lisäksi Honey Honey pääsi junior handler-koiraksi Hilden kanssa. Hilde ja Honey voittivat 10-13-vuotiaiden sarjan!!

Kuvassa 14-17-vuotiaiden sarjan voittaja Tiia Nyberg (englanninsetteri) ja Hilde Honeyn kanssa, tuomarina Anni Mielonen. Kuva: Noora Suurnäkki.

Kuvassa 14-17-vuotiaiden sarjan voittaja Tiia Nyberg (englanninsetteri) ja Hilde Honeyn kanssa, tuomarina Anni Mielonen. Kuva: Noora Suurnäkki.

 

PDF Print E-mail

Kuopio KV 1.-3.8.2008

HH Honey Honey ja Diiva osallistuivat Kuopion kansainvälisiin näyttelyihin kolmena päivänä.

Tuomareina perjantaina Horst Kliebenstein (Saksa), lauantaina Tino Pehar (Kroatia) ja sunnuntaina Paula Heikkinen-Lehkonen.

 

Tommi Berg 2008

Humisevan Harjun Honey Honey. Kuva: Tommi Berg 2008

”Honey” oli ensimmäistä kertaa virallisessa luokassa ja sai kahtena ensimmäisenä päivänä laatuarvostelun erinomainen ja voitti junioriluokan. Sunnuntaina Honey sai laatuarvostelun erittäin hyvä ja sijoittui junioriluokassa toiseksi.

Tommi Berg 2008

Humisevan Harjun Diiva. Kuva Tommi Berg 2008

Diiva palkittiin kaikkina päivinä veteraaniluokassa laatuarvostelulla erinomainen ja lauantaina se voitti kaikki nartut ollen samalla rodun paras veteraani.

PDF Print E-mail

Kotka KV 15.6.2008, tuomari: Lavinia Steer, Romania

HH Diiva jälleen veteraaniluokassa ERI 1, PN 1, VSP ja ROP-veteraani.

PDF Print E-mail

 Lappeenranta 23.3.2008, tuomari: Lisbeth Cambell, Iso-Britannia

Humisevan Harjun Diiva palkittiin jälleen erinomaisella ja se oli paras narttu 2 sekä ROP-veteraani.

PDF Print E-mail

Riika, Latvia 16.3.2008, tuomari: Dubravka Reicher, Kroatia

Pbgv Chouan Dressy Bessy oli paras narttu ja VSP.

 

PDF Print E-mail

Miehikkälä 2.2.2008 tuomari: Esko Nummijärvi

Humisevan Harjun Diiva sai veteraaniluokassa laatuarvostelun erinomainen ja oli paras narttu-kehässä neljäs.

Diiva oli samalla myös ROP-veteraani ja se valittiin näyttelyn kauneimmaksi veteraaniksi (BIS1-veteraani).

Humisevan Harjun Oscar eli ”Arttu” sai avoimessa luokassa laatuarvosanan erinomainen ja oli paras uros 2. Arttu sai myös vara-sertin.

Kkkn Humisevan Harjun Killer Queen, ”Sissi”, palkittiin avoimessa luokassa laatuarvostelulla erinomainen. Sissi oli paras narttu ja vsp ja sai viimeisen sertinsä.

Bessy palkittiin CACIBilla ja Latvian sertillä ja siitä tuli samalla Latvian muotovalio ja Latvian Voittaja – 08.

PDF Print E-mail

Hamina KV 25.5.2008, tuomari: Paula Rekiranta

Humisevan Harjun Harvest Moon sai junioriluokassa laatuarvostelun erittäin hyvä ja voitti luokkansa.

Image

Humisevan Harjun Harvest Moon

Humisevan Harjun Diiva oli 9-vuotiaana paras narttu ja VSP sekä ROP-veteraani.